Ajankohtaista 

PRO2019-gaalan menu on julkaistu

12.12.2018

MENU


Alkucocktail
Beefeater Garden Tonic

Heinäsavustettua kotijuustoa ja punajuurta
Brooklyn Bel Air Sour

Hanger steak 58 °C ja metsäsieniä
Campo Viejo Reserva 2014

Manteliricottaa ja fermentoitua salaattia
Franziskaner Hefe-Weissbier

Paahdettua siikaa, syyskaaliterriiniä ja voi-sitrusvinaigrettea
Rocca di Montemassi Calasole Vermentino 2016
Kronenbourg 1664 Blanc

Tammipannacotta, maa-artisokkaa ja sitruunaa
Lillet Blanc

Onnittelumalja
Mumm Cordon Rouge Brut

Tattimacarone ja Kipinä-kahvi
Paahtaja Robert Paulig Roastery

Kotimaisten makujen takana on Kanrestan keittiöpäällikkö Timo Lepistö.

Läpi aterian Bonaqua-vedet
Menun juomat valitsi Pernod Ricard Finland ja Sinebrychoff