Ajankohtaista
PRO2019-gaalan menu on julkaistu
12.12.2018
MENU
Alkucocktail
Beefeater Garden Tonic
Heinäsavustettua kotijuustoa ja punajuurta
Brooklyn Bel Air Sour
Hanger steak 58 °C ja metsäsieniä
Campo Viejo Reserva 2014
Manteliricottaa ja fermentoitua salaattia
Franziskaner Hefe-Weissbier
Paahdettua siikaa, syyskaaliterriiniä ja voi-sitrusvinaigrettea
Rocca di Montemassi Calasole Vermentino 2016
Kronenbourg 1664 Blanc
Tammipannacotta, maa-artisokkaa ja sitruunaa
Lillet Blanc
Onnittelumalja
Mumm Cordon Rouge Brut
Tattimacarone ja Kipinä-kahvi
Paahtaja Robert Paulig Roastery
Kotimaisten makujen takana on Kanrestan keittiöpäällikkö Timo Lepistö.
Läpi aterian Bonaqua-vedet
Menun juomat valitsi Pernod Ricard Finland ja Sinebrychoff