Ajankohtaista 

Kannustuksen ja kiitoksen tärkeys korostuu haastavina aikoina

09.11.2020

Vaikeat ajat tuovat esiin meissä sen, mistä meidät on tehty. Korona-virus on ajanut kaikki samaan veneeseen: arkielämää on rajoitettu raskaasti ja hygieniasta pitää jokaisen huolehtia ennen näkemättömällä tavalla.

Kiitos, kehu ja kannustus ovat arvokkaita kaikkina aikoina, mutta niiden tärkeys korostuu silloin, kun on vaikeaa. PRO-gaalaa 2021 valmistellessamme olemme Aromi-tiimissä useaan otteeseen pysähtyneet miettimään, onko tämä oikea aika PRO-palkinnoille?

Tulemme joka kerta samaan lopputulokseen: jos tämä aika ei olisi oikea, mikä sitten? 

PRO-tunnuspalkinnot nähdään ehkä herkästi gaalana, jossa hyöritään juhlatamineissa ja vaihdetaan poskisuudelmia kaikkien kanssa. PRO-gaala on juhlahumua, koska se juhlistaa erittäin arvokasta asiaa: osaamista ja ammattitaitoa. 

PRO-tunnustuspalkinnot ovat kuitenkin paljon enemmän kuin yksittäinen gaala. Tunnustuksen saaminen omilta kollegoilta, omalta esimieheltä, asiakkailta, ystäviltä ja sidosryhmiltä –lopulta koko PRO-tuomaristolta – on upea asia. 

Jo se, että kollegoita asetetaan ehdolle, on äärettömän arvokasta. Ehdokasasettelun aika on kaiken ydin ja perusta. On suorastaan liikuttavaa nähdä kaikki ne kehut ja ammattitaidon kuvaukset, joita olemme saaneet; tänä vuonna vielä aivan huikean ennätysmäärän.

Olemme Aromilla liikuttuneita alan yhteishengestä ja valmiudesta antaa tunnustusta. Olemme aina olleet. Tänä vuonna olemme saaneet ihmetellä ja olla ylpeitä siitä, miten alalla on osoitettu ilmiömäistä kykyä luoda uusia tapoja tehdä, pitää työpaikkoja ja luoda uutta liiketoimintaa.

Milloin PRO-tunnustuspalkintoja pitäisi jakaa, jos tämä ei ole oikea aika? Olemme saaneet valtaisan määrän kuvauksia esikuvallisesta ja ilmiömäisestä ammattitaidosta. Tunnustusta halutaan antaa ja jakaa. Erityisesti nyt, kun valo ei vielä tunnelin päässä näy. Kestetään vielä. Yhdessä.

Nina Harlin
Liiketoimintajohtaja
Aromi & Shaker