Ajankohtaista 

Kruunu päässä ruokapöydässä

25.01.2018

Oman työvuoteni kruunaavat vuoden viimeiset kuukaudet, jotka on perinteisesti varattu asiakkaiden hurmaamiseen. Silloin istutaan alas, jutellaan vuosi läpi, tutustutaan paremmin ja syvennetään asiakassuhteita. Ja yleensä hyvän ruoan ja juoman äärellä. Ovathan Aromi, Evento ja Shaker ammattilehtiä, joiden keskiössä on hyvä ruoka, juoma ja elämykset. Ihmiset ovat työni suola ja näin jokainen kohtaaminen tuntuu myös erityisen merkittävältä.

Kun syö työkseen muutaman kuukauden, pääsee kokemaan ja näkemään paljon. Vaikka asiakas on näissä kohtaamisissa tärkein, voi nauttia myös elämyksistä. Maukkaat ruoat ja niille sovitetut juomat ovat hetken ydin. Ympärille on luotu mielenkiintoinen ja miellyttävä miljöö, ja kokemuksen kruunaa hurmaava asiakaspalvelu.

Muistatko milloin sinä koit elämyksen, joka tuntui ja joka jäi mieleesi?

Oma sydämeni pyörähti viimeksi hiljattain avatussa Sue Ellenissä. Elämys syntyi, kun ammattilainen avasi oman taidokkaan annoksensa salaisuudet. Herkullisten makujen lisäksi annoksessa oli mukana sydämen palo ja ylpeys omasta työstä. Tämä lisämauste välittyi keittäjän silmien loisteesta ja tunteista, jotka olivat pinnalla tuossa kohtaamisessa. Aidon asiakaskokemuksen takaa löytyi PRO-palkittu Timo Lintsi Linnamäki.

Uusia hurmaavia nautintopaikkoja avataan jatkuvasti. Tuttujenkin asiakkaiden käytös muuttuu ja uudet elämykset houkuttelevat mukaansa. Se tarkoittaa, että meidän on pysyttävä muutoksessa mukana. Tie menestykseen luodaan avoimella vuorovaikutuksella ja kysymyksillä. Yhteinen ymmärrys luo tulevaisuutta ja yksi varma menestystekijä on edelleen asiakaspalvelu. Parhaimmillaan asiakaskokemus asettelee kruunun nautiskelijan päähän. Jokainen meistä haluaa nauttia ainutlaatuisesta ja yksilöllisestä palvelusta.

Tänään palkitsemme ruoan ja juoman supertähtiä Wanhassa Satamassa Helsingissä. Taivaalla riittää tilaa tähdille ja meistä jokainen voi auttaa jokaista niistä hehkumaan myös kirkkaammin. Elämyksellistä iltaa! Kotisohvilta gaalaa voi seurata Aromin sosiaalisen median kanavista, lähes reaaliajassa, tervetuloa mukaan.

Nina Harlin, liiketoimintajohtaja

PS. Muutos, ymmärrys ja uudistuminen on jatkuvaa myös meillä lehden tekijöillä. Arvostamme jokaista ruusua ja risua!