Ajankohtaista 

Nosta ammattilaisuus jalustalle!

02.10.2015

Taas on se aika vuodesta! Horeca-alan Oscareinakin tunnetut PRO-palkinnot jaetaan jo neljättätoista kertaa, ja nyt sinulla on tilaisuus ehdottaa timanttista työkaveriasi PRO-palkinnon saajaksi. Tänä vuonna mukana on uusi Vastuullisuus-palkintosarja, jossa tunnustusta annetaan ammattilaiselle, joka edistää työssään ihailtavasti kestävän kehityksen toteutumista. Muistathan kuitenkin, että voit ehdottaa ehdokasta vaikka jokaisessa kolmessatoista palkintosarjassa.

Onko esimiehesi pitkän ja vaikuttavan työuran tehnyt alan konkari, joka jakaa tietämystään auliisti nuoremmille? Vai onko työporukkaa piristänyt uusi tulokas, jonka asenteesta kokeneemmat voivat ottaa mallia? Keksiikö työkaverisi väsymättä uusia tapoja tehdä työtä vielä paremmin ja fiksummin, vai haluatko antaa tunnustusta vankkumattoman luotettavalle kollegalle, jonka kanssa työvuoro sujuu kerta kerran jälkeen kuin tanssi? Tuntuuko siltä, että työporukassa on ammattilainen, jonka osaamista ei aina huomata? Annetaan kunnia sille jolle kunnia kuuluu, oli kyse sitten kahvilan, ravintolan tai ammattikeittiön työntekijästä.

Syitä palkitsemiseen on lukemattomia, kerro sinä omasi. Ehdota työkaveria sähköpostitse tai propalkinnot.fi -sivustolla 15.10.2015 mennessä, ja paranna voiton mahdollisuuksia vielä liittämällä oheen mittava nimilista ihmisistä, jotka allekirjoittavat perustelusi.

Hyvin tehdystä työstä saatu palkinto ja julkisesti annettu huomionosoitus on saajalleen mittaamattoman arvokas ja syvästi henkilökohtainen. Jos positiivisen palautteen antaminen välillä unohtuu, tässä on paras mahdollinen tapa suoda tunnustusta työporukan huippuosaajalle!

 

Näin asetat ammattilaisen ehdolle!

• Ehdota kollegaa PRO-palkinnon saajaksi osoitteessa propalkinnot.fi /ehdota. Muista perustella valintasi napakasti!

• Voit ilmoittaa henkilön mukaan kisaan myös sähköpostitse pro@aromilehti.fi. Kerro postissa ehdokkaan nimi, työtehtävä ja työpaikka. Liitä mukaan omat omat yhteystietosi, äläkä unohda perustella valintaasi!

• Paranna ehdokkaasi voitonmahdollisuuksia keräämällä palkitsemista kannattavien nimilista ja lähettämällä se sähköpostitse osoitteeseen pro@aromilehti.fi .

• MUISTA! Ehdokkaan äänestäminen ei maksa sinulle tai yrityksellesi mitään. Voitte asettaa ehdokkaan vaikka jokaiseen palkintosarjaan.

• HUOM! Uusin palkintosarja kantaa nimeä Vastuullisuus, ja sen saa ammattikeittiön, ravintolan tai kahvilan toimija, joka edistää työssään esimerkillisesti luonnonmukaisuutta, ekologisuutta sekä kestävän kehityksen tavoitteita. Jos työyhteisössäsi on tarmokas eettisyyden puolestapuhuja, ilmoita hänet mukaan Vastuullisuus-sarjassa.

• Kerran palkittua ehdokasta ei voi palkita uudelleen. Tarkista palkinnon saaneiden lista  osoittesta propalkinnot.fi /info/kaikki-pro-voittajat.

• Ilmoitathan ehdokkaan kaikkiin sarjoihin 15.10.2015 mennessä. Saavu PRO-gaalaan kannustamaan työkaveria ja juhlimaan ammattilaisuutta 28.1.2016 Helsingin Wanhaan Satamaan.