Ajankohtaista 

PRO-gaala siirtyy huhtikuulle

27.11.2020

Vuoden 2021 PRO-gaalaa juhlitaan totutusta poiketen huhtikuussa. Päätös gaalan siirtämisestä tehtiin turvallisuus edellä.  

Tammikuun lopulla perinteisesti järjestetty PRO-gaala siirtyy koronan takia pidettäväksi 21. huhtikuuta. Juhlatalona on Finlandia-talo.  

- Uskomme, että kevät tuo tullessaan valoa koronatilanteeseen. Teimme päätöksen siirtää juhlaa raskain mielin, mutta näkymiä tästä hetkestä tammikuun loppuun sumentaa loppusyksystä pahentunut koronatautitilanne, johon vastataan yhä tiukentuvin rajoituksin. Seuraamme tarkasti viranomaisten suosituksia, liiketoimintajohtaja Nina Harlin sanoo.  

PRO-gaalan järjestelyissä on mukana iso joukko tapahtumajärjestämisen ammattilaisia. Tästä syystä päätös gaalan aikataulusta on tehtävä ajoissa.  

Finalistit julkistetaan alkuperäisen aikataulun mukaisesti 4. joulukuuta ja he pääsevät keräämään ääniä ja suosituksia propalkinnot.fi-sivustolla. Tuomarit kokoontuvat päättämään voittajista huhtikuussa, aivan gaalaillan alla, joten jännitys säilyy loppuun saakka.  

Gaalaan jo hankitut liput siirtyvät automaattisesti huhtikuun tapahtumaan. Lipunmyynnin viimeinen sykäys tapahtuu perinteisesti heti finalistien julkistuksen jälkeen, mutta tänä vuonna gaalalippuja on jäljellä enää kourallinen.
 

Finlandia-talo hallitsee tapahtumaturvallisuuden 

Finlandia-talo vastaa pandemia-ajan haasteeseen entistä huolellisemmalla tilaisuuksien suunnittelulla. Aromi-lehti, Finlandia-talo ja Securitas Events ovat yhteistyössä hioneet jokaisen juhlan vaiheen sujuvaksi ja turvalliseksi. Tapahtuman tuotanto ja turvallisuusjärjestelyt on suunniteltu yhteistyössä viranomaisten kanssa.  

Jokaisen gaalavieraan sitoutuminen yhteistyössä laadittujen ohjeiden noudattamiseen on tärkeää. Näin toimimalla takaamme jokaiselle osallistujalle upean PRO-gaalaillan, josta voi nauttia rauhallisin mielin.  

Tapahtumaan saapuminen on porrastettu useiden eri sisäänkäyntien kautta ja tervetulomaljat nautitaan pienemmissä ryhmissä, useassa eri tilassa.  

Finlandia-salin katsomossa, palkintojenjaon aikana, maskin käyttäminen on pakollista kaikille. Illallisella kasvomaskin käyttö on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Tapahtuman henkilökunta käyttää visiiriä tai kasvomaskia koko tapahtuman ajan.  

Tapahtuman vieraat ovat kutsuvieraita ja heidät on henkilöity. Illallinen on plaseerattu turvavälit huomioiden. Gaalaillallinen katetaan poikkeuksellisesti kahteen eri kerrokseen. PRO-gaalassa pidetään yllä turvavälejä seurueiden välillä myös rakenteellisilla ratkaisuilla.  

Lisätietoja
Nina Harlin
nina.harlin@media.fi
0400 629 400