Ajankohtaista 

PRO-menussa kestävää kehitystä

13.10.2015

PRO-GAALA on aina ollut paikka, jossa ammattilaisille lanseerataan elintarvikealan uutuuksia. Gaalassa on esitelty esimerkiksi kasvatettu kuha sekä kotimainen kaviaari. Tällä kertaa rummutetaan uuden Benella-kirjolohen puolesta, joka tekee kirjolohelle saman kuin rypsiporsas sianlihalle. Benella-kirjolohen ruokintamenetelmän on kehittänyt Raisioagro.

Ensimmäisen koeateriakorjausten jälkeen menu näytti tältä, mutta pienet muutokset ovat vielä mahdollisia. Jälkiruoasta vastaa viimevuotiseen tapaan Toni Rantala pH7:sta. Viinivalinnoista vastaavat Kespron Juha Lojander ja Winestaten Tuomas Meriluoto MW.

PRO-MENU 28.1.2016

• Paahdettua kampasimpukkaa, palsternakkapyreetä ja cashewpähkinää

• Merirapukeittoa ja Benella-kirjolohta

• Marmorifileetä, foyot-kastiketta, puikulaperunakroketti ja selleripyreetä

• Punajuurisorbettia, kotimaista mustaherukkaa ja rosmariinigeeliä

• Vadelmaganache, ”kahvi”kakkua, valkosuklaavaahtoa ja rommia sekä sorbettia tummasta suklaasta

Varaa illalliskortti gaalaan tästä.