Ajankohtaista 

PRO2016-ehdokkaiden haku on nyt käynnissä!

10.06.2015

Horeca-alan PRO-palkinnot jaetaan ensi tammikuussa jo neljättätoista kertaa. Ehdokkaitten etsintä on alkanut ja sinä voit vaikuttaa siihen, kuka pääsee tavoittelemaan alan Oscareiksikin kutsuttua palkintoa.

PRO-ehdokkaalla voi olla pitkä työura jo takanaan tai hän on saattanut vasta hiljattain tulla alalle. Tärkeintä on palo ja innostus omaa työtä kohtaan. Löytyykö työyhteisöstänne huippuosaaja, jonka hymy ei hyydy paineessakaan, ja jonka ammattitaito häikäisee kollegat sekä hurmaa asiakkaat kerta toisensa jälkeen? Kuka on työyhteisönne paras tuki ja turva?

Jos työpaikaltanne löytyy palkitsemisen arvoinen henkilö, ilmoita ehdokkaasi mukaan kisaan nyt. Nimeä ehdokkaasi osoitteessa http://propalkinnot.fi/ehdota/.

PRO-palkinnot jaetaan jälleen Helsingissä tammikuussa 2016. Nyt kannattaakin lähteä porukalla kannustamaan omaa suosikkianne ja nauttimaan ainutlaatuisesta gaalatunnelmasta. Varaa illalliskortit.

Sarjat ovat ennestään tutut kaksitoista. Ne ovat vuosien varrella hyviksi todetut, ja ne ovat vakiinnuttaneet paikkansa myös alan toimijoiden keskuudessa. Kaikki sarjat löydät tästä!

PRO-tuomariston kokoonpanossa on tapahtunut suuria muutoksia. Jo neljäntoista vuoden ajan tuomaristo on ollut hyvin samankaltainen, mutta nyt mukaan haluttiin nostaa kilpailuissa menestyneitä ammattilaisia sekä horeca-alaa esillä pitäneitä tahoja niin politiikasta, liike-elämästä kuin hallinnosta ja opetusalaltakin. Eri ammattikunnat ovat toki yhä edustettuina. Tutustu tuomaristoon.