Ajankohtaista
PRO2019-finalistit
18.11.2018
Onnea Suomen parhaat ruoan ja juoman ammattilaiset!
Ammattikeittiön kokki
- Nalin Sanjeeva Muthugalage Don, Kilon Keittiö, Espoo Catering, Espoo
- Ritva Lehtinen, Antell Työtehoseura, Antell-Ravintolat, Rajamäki
- Lazaro Torres, Ultimes Business Garden, ISS, Helsinki
Ammattikeittiön päällikkö
- Anja Jokinen, Iso-Bertta, Servica, Kuopio
- Olli Kalliola, SSP Finland, Vantaa
- Minna Nurmi, edustuspalvelut, Espoo Catering, Espoo
Ammattikeittiön työntekijä
- Rose Alibasya-Jokela, Nokia Rusko, Sodexo, Oulu
- Viveca Husberg, Inveon, Porvoo
- Päivi Liljavirta, lounasravintola Kaarre, Servica, Kuopio
Ravitsemuspäällikkö
- Eila Kurvinen, Oulun palvelualan opisto, Oulu
- Sanna Malaska, Arkea, Turku
- Juha Rautakorpi, Tampereen yliopiston Linna-ravintola, TTY-Hertsi-ravintola, Sodexo, Tampere
Ravintolapäällikkö
- Jessina Koski, Löyly, Helsinki
- Petri Laukkanen, Santa's Hotel Tunturi, Saariselkä
- Noora Möller, Kitchen & Table, Clarion Hotel Helsinki
Ravintolan kokki
- Adele Kinnunen, Savoy, Helsinki
- Emmiina Lehtonen, Tullin Sauna, Tampere
- Katri Mannermaa, Ragu, Helsinki
Keittiömestari
- Olli Kolu, Savoy, Helsinki
- Jukka Kyllönen, Pöllövaari/Verso, Jyväskylä
- Jussi Mettälä, Nokia One, Sodexo, Espoo
- Eero Vottonen, Palace, Helsinki
Ravintolan asiakaspalvelija
- Katja Lindroos, Ravintola Talentti, Helsinki
- Essi Piira, Ravintola Tuhto, Tampere
- Noora Sipilä, BasBas & Staff Wine Bar, Helsinki
Baarimestari
- Henri Halonen, Goldfish, Helsinki
- Jami Järvinen, Chihuahua Julep, Helsinki
- Petri Määttä, Café Kuluma, Oulu
Hovimestari/Sommelier
- Carla Bärlund, Ravintola Mestaritalli, Helsinki
- Taneli Lehtonen, Muru, Helsinki
- Kirsi Seppänen, Bertha, Tampere
Kahvilatyöntekijä
- Jutta Kokkonen, Antell Galleria, Antell-Ravintolat, Helsinki
- Sari Masanen, Salacavala/Vararengasravintolat, Kuopio
- Sushan Shrestha, Tieto, ISS Palvelut, Espoo
Opettaja
- Jaana Karvinen, Omnia, Espoo
- Henry Lybäck, Laurea ammattikorkeakoulu, Espoo
- Sari Tarvainen, Savon koulutuskuntayhtymä, Kuopio
Yrittäjä
- Pekka ja Anne Holma, Krapihovi, Tuusula
- Ibrahim Khalil, Kotipizza, Helsinki
- Arto ja Katja Rastas, Le Pot Yhtiöt/Periscope, Tampere/Helsinki
Innovaatio
- Aromi - ruokapalvelun toiminnanohjausjärjestelmään integroitu Sesonkia Oy:n satokausikalenteri, CGI
- Fredman Pro – ravintoloiden omavalvontapalvelu, Fredman Group
- Polkka Vellikello, Joensuun Polkka, Pohjois-Karjalan Tukipalvelut
Vastuullisuus
- Antell-ravintola If Turku, Jussi Pietinen
- Clarion Finland, Päivi Roiko
- Tampere-talo, Juhana Paturi