Ajankohtaista 

Uusi sarja: PRO tulokas

27.06.2022

PRO-tunnustuspalkinnot tekevät ammattikeittiöiden ja ravintoloiden taitavat työntekijät ja samalla heidän työpaikkansa näkyviksi. Alan vetovoima lisääntyy, kun ravintolaja keittiötyöstä ja alan työnantajista puhutaan myönteisesti.

Perinteisesti PRO-palkinnon ovat ansainneet alalla jo pitkään työskennelleet huippujen huiput. Joka vuosi ehdolle tulee myös osaamisensa lyhyessä ajassa osoittaneita nuorempia ammattilaisia. Uutena palkintona tuomaristo valitsee vuonna 2023 näistä tulokkaista yhden palkittavan.

Tavoitteena on kiinnittää huomiota siihen, miten hieno palveluala on: voit edetä nopeasti ja näyttää kyntesi vain muutamassa vuodessa, kun asenne on oikea ja nälkä kova. Toisaalta alan eri tehtävissä voi rakentaa monipolvisen uran. Sarjaan voi asettaa ehdokkaita kaikista alan erilaisista toimipisteistä ja -tehtävistä. Tuomaristo voi halutessaan nostaa PRO Tulokas -finalistiksi ehdokkaita kaikkien sarjojen finalisteista.