näin viet kollegasi tai ammatillisen idolisi kohti palkintokoroketta! 

Jokainen meistä voi ehdottaa esimerkillistä tekijää tunnustuspalkinnon saajaksi. Kerro meille, kuka ansaitsee tunnustuksen timanttisesti tehdystä työstä. Ammattitaito, asenne ja esikuvallisuus ratkaisevat – kuvaa ne siis perusteluissa hyvin.

 

Varmista ehdokkaasi finaalipaikka

Ehdotusten määrä ja perusteluiden laatu ratkaisevat finaalipaikat

  • Nimeä ehdokkaasi
  • Perustele hyvin
  • Kannusta koko työyhteisö äänestämään
  • Voit kerätä myös nimilistan ehdokastasi kannattavista kollegoista, asiakkaista, yhteistyökumppaneista. 
    Parhaimmillaan nimilista on Excel-muodossa, 1 nimi per rivi. Nimilistan voi toimittaa osoitteella terveiset@aromilehti.fi.

Peli on muuttunut – ammattitaito on kovinta valuuttaa

Horeca-ala katsoo nyt tulevaan. Millaisilla kyvyillä pärjää tästä eteenpäin? Idearikkaus, periksi-antamattomuus ja usko tulevaan ovat nousseet entistä tärkeämmiksi ominaisuuksiksi. Kenen sinä näet suoriutuneen tässä tilanteessa erityisen hyvin? Kenelle kuuluu kunnia alan maineen ylläpitäjänä ja puolustajana?

Ravintola-ala vaatii aina venymistä ja heittäytymistä, usein myös kollegan rooliin asettumista. Kuka on onnistunut niissä erityisen hyvin haastavina aikoina? 

Hyvän tuulen tuojat, sisukkaat yrittäjät, vanhan uudistajat, uuteen kannustajat, eeppiset venyjät ja hullunrohkeat heittäytyjät – toimivatko työntekijät vanhasta muistista tai löytääkö moni uuden roolin?

Tulevaisuuden jälleenrakentamisen tukipilareita voivat olla yllättäjät. Kuka muuntautuu ja sopeutuu parhaiten meidät yllättäneen uudenlaisen arjen haasteisiin? Kenen nähdään suoriutuneen tässä tilanteessa erityisen hyvin? Kenelle kuuluu kunnia alan maineen ja roolin ylläpitäjänä ja puolustajana?

Ehdokas

Kerro perusteluissa esimerkiksi seuraavista asioista: ammattitaito, esikuvallisuus, asenne, kokemus, tulosvastuu, itsensä kehittäminen, asiakastyytyväisyys ja työilmapiiri työpaikalla. Huomaa, että perustelut "hyvä tyyppi", "koska paras" tai vastaavat eivät anna tuomaristolle perusteita tehdä päätöksiä. Perusteluiden tehtävä on kertoa laajemmin miksi juuri sinun ehdokkaasi ansaitsee PRO-palkinnon.

Omat tietosi