PRO finalisti

Aki Scheiman

Tuotekehittäjä, Palmia, Helsinki

Scheiman suhtautuu intohimoisesti työhönsä koulu-, hoiva- ja sairaalaruuan tuotekehittäjänä Palmialla. Ravintola-alan työkokemusta hänelle on kertynyt yli 20 vuotta. Hän pitää erittäin mieluisana työtään, johon kuuluu muun muassa reseptien luonti ja valmistusprosessien kehittäminen sekä erilaiset kehitysprojektit ja hankkeet. Erityisen hienoa on ollut päästä kehittämään kouluruokaa ja trendinmukaisia kasvisruokareseptejä.  

”Urani mieleenpainuvin kokemus on ollut ison tuotantolaitoksen käynnistäminen kokonaan uusilla resepteillä ja sen kehityksessä onnistuminen. Ehdottomasti parasta työssäni on syöty ruoka ja tyytyväinen asiakas.” 

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.