An Nguyen iloitsee timanttisesta tiimistään, joka jakaa hänen kanssaan palveluasenteen ja intohimon työhön. Työssään hän kehittää cocktaileja ja mocktaileja sekä uusia palvelutuotteita kuten työpajoja. Myynnissä ei ole vain juomia, vaan tarinoita. Nguyen pyrkii välittämään asiakkaille innostuksensa suomalaisiin raaka-aineisiin. Kertoessaan siitä, miten hän yhdistää suomalaisen ja oman ruokakulttuurinsa, hän saa vaihtokauppana tarinoita kaikista maailman kolkista. Työssään hän pyrkii siihen, että paitsi asiakkaat, myös työtoverit viihtyvät baarissa. Jatkossa hän aikoo osallistua alan kilpailuihin, joiden avulla voi viedä Suomea maailmankartalle.
PRO finalisti

An Nguyen
Service Manager, Bistro Aleksanteri, Radisson Blu Hotel, Helsinki
Jaa finalisti ystävillesi
Kommentointi on päättynyt.
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!