PRO finalisti

Anja Jokinen

Iso-Bertta, Servica, Kuopio

Keskuskeittiön tuotantopäällikkö Anja Jokinen pitää hyppysissään isoa kokonaisuutta: kymmenen miljoonan euron liikevaihto, sadan hengen tiimi ja 13 000 annosta päivittäin. Hänet tunnetaan esimerkillisenä esimiehenä. Hän nauttii työn haasteellisuudesta ja kehittää intohimoisesti toimintaa asiakaslähtöisemmäksi. Vastikään ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon palveluliiketoiminnan johtamisesta suorittanut Jokinen kuvailee itseään jauhelihakeitoksi - ”olen arki-ihminen”. Tämän hetken kuuma peruna vastuullisuus on Servican kaltaisessa isossa organisaatiossa itsestäänselvyys: vastuullisuuteen on perehdyttävä jokaisessa organisaatiossa, joka haluaa menestyä.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!