PRO finalisti

Anni Peräkylä

Kokki, Food Camp Finland, Helsinki

Peräkylällä on hieno titteli Bocuse d'Or -projektin muistona: hänet valittiin Euroopan-osakilpailusssa parhaaksi assistentiksi. Ennen Bocuse d'Or -taivalta Mikko Kaukosen kanssa Peräkylä ehti työskennellä pari vuotta Palacen keittiössä, ja kisaurakan jälkeen hän valitsi työkaveruuden Kaukosen kanssa Food Camp Finlandissa. Peräkylää ajaa edelleen kilpailuhenkisyys, hän haluaa jatkaa kilpailemista, oppia alasta kaiken ja perustaa myös oman ravintolan. Hän on siitä kiitollisessa asemassa, että on saanut olla parhaiden opissa, ja nimeää esikuvikseen Matti Jämsénin, Eero Vottosen ja Mikko Kaukosen.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.