Suurtalouskokki Arung Pesonen muutti Thaimaasta Suomeen 2000-luvun alussa. Hän on nykyään onnellinen suomalainen: koulun penkiltä suoraan keittiötöihin päätynyt nainen pitää kokkolalaisista, työstään ja työkavereistaan. Jatkuvan oppimisen tiellä Pesonen toivoo oppivansa joka päivä uutta. Kasvisruoan lisääntyminen näkyy hänen työssään sekä laajempana trendinä että vahvana vastuullisena kannanottona. Poikkeuksellinen aika on opettanut, miten tärkeää on jatkuva muuntautuminen muuttuviin tilanteisiin. Arung Pesosen nimikkoruoka on lempeän tulinen thaimaalainen keitto.
PRO finalisti

Arung Pesonen
Soite ravintohuolto, Keski-Pohjanmaan keskussairaala
Staffpoint
Kokkola
Jaa finalisti ystävillesi
Kommentointi on päättynyt.
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!