PRO finalisti

Clarence Lozana

Ravintola Nokka, Wild & Finnish, Helsinki

Clarence Lozana on Katajanokan villin suomalaisen ruoan keitaan, Ravintola Nokan vuoromestari. Lozana pitää pyörät pyörimässä ja osallistuu kaikkiin keittiön töihin. Filippiiniläissyntyinen Lozana viimeistelee parhaillaan keittiömestariopintojaan. Työ Nokassa tarjoaa mahdollisuuden luoda unohtumattomia elämyksiä ja kehittää ja oppia koko ajan uutta. Parasta työssä on näiden lisäksi mahtava tiimihenki ja tiivis yhteistyö pientilatuottajien kanssa. Tulevaisuudessa ihmiset ovat yhä kiinnostuneempia siitä, mistä ruoka tulee, ja lähellä tuotetun kasvis- ja villiruoan merkitys korostuu, Lozana uskoo, ja huomauttaa, että kotimaiset raaka-aineet ansaitsevat enemmän arvostusta. Vastuullisuudessa Nokka on edelläkävijä, raaka-aineen kunnioitus nokasta häntään on ravintolan DNA:ssa.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.