PRO finalisti

Emmi Huuskonen 

Antell Martintalo, Vantaa  

Ravintolapäällikkö Emmi Huuskosen vastuulla on Antell Martintalon ravintolan toiminta. Jokainen päivä on mahdollisuus ilahduttaa muita ja koska positiivisuus tarttuu, Huuskosella on pyrkimyksenä tehdä joka päivä jotakin hyvää jollekin. Huuskosella on yli 20 vuoden kokemus alalla ja vahva myynnillinen asenne sekä intohimo toisten motivointiin ja ohjaamiseen, ja hän ottaa esimiehenä vakavasti työyhteisövastuun. Osaamisen kehittäminen on Huuskoselle tärkeää, ja hän on täydentänyt ammattitaitoaan suorittamalla vastikään esimiehen erikoisammattitutkinnon Hyriassa. Tulevaisuudensuunnitelmissa siintävät alan jatko-opinnot. Työtä lounasravintolassa ohjaa tulevaisuudessa etenkin ihmisten pyrkimys tiedostavaan syömiseen. Ravintolan vastuullisuudesta jaetaankin asiakkaille tietoa jatkuvasti uusia keinoja miettien.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.