PRO finalisti

Essi Sarkkama

Sandro Kortteli, NoHo Partners, Helsinki

Sandro Korttelin vuoropäällikkö Essi Sarkkama on kutsumusammatissaan. Tärkeintä työssä on tuottaa vieraille elämyksiä. Ruoka- ja juomasuositusten kautta asiakas voi kokea aivan uusia makuelämyksiä. Etikettisääntöjä ja opiskeltuja tietoja ja taitoja tärkeämpää on oikea asenne ja kova halu tehdä töitä ja oppia, Sarkkama sanoo ja toivoo, että ravintolan henkilökunta nähtäisiin enemmän palveluntarjoajana kuin asiakaspalvelijana: ”Voimme tarjoilla enemmän kuin vain ruokaa ja juomaa, jos vieras haluaa ottaa vastaan.” Korona-aikana häntä harmittaa, että elämys jää vähintäänkin juomien osalta vajaaksi – niitä ei voi laittaa take awayn mukaan. Kymmenen vuotta alalla työskennellyt Sarkkama haluaa tulevaisuudessa oppia lisää viinistä ja kenties työskennelläkin viinin parissa.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.