Polón vastaa ravintola Nokan kylmän keittiön toiminnasta. Hän on isossa roolissa vastuullisen keittotaidon tuomisessa käytäntöön lähtien talon ’nokasta häntään’ -ideologiasta. Keittiötyössä tärkeintä on raaka-aineen kunnioitus, hävikin minimoiminen ja vastuulliset raaka-ainevalinnat. Aikanaan työharjoittelu unkarilaisessa tähtiravintolassa sai palon keittämiseen roihahtamaan, ja sittemmin Polón on käyttänyt hyväkseen kaikki mahdollisuudet oppia lisää, opiskellen myös Paul Bocuse Institutissa.
”Yksi parhaista asioista työssäni on siihen kuuluva vastuu. Vastuun ottaminen annosten suunnittelusta, laadusta sekä reseptiikan tekemisestä on minulle mielekästä, kehittävää ja mielenkiintoista. Voin käyttää siinä luovuuttani, tutkia uusia raaka-aineita ja tekniikoita – ja opettaa oppimani koko tiimille. Näin kehitämme yhdessä ravintolan ruokatuotetta.”
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!