PRO finalisti

Hannu Kovala 

Radisson Blu Hotel Oulu, Oulu

Ravintolatoimenpäällikkö Hannu Kovalalla on ilo työskennellä vastikään uudistettuna avatussa Radisson Blu Hotel Oulussa. Hän johtaa koko hotellin ravintolatoimintaa, ja 1 500 anniskelupaikan ja 2 500 neliön tapahtumatalossa työtä riittää. Kovalan kokemus alalla ulottuu kolmelle vuosikymmenelle. Hänet pitää vireessä jatkuva kehitys, jonka ansiosta niin asiakaskokemus, työyhteisö kuin tuloskin paranevat. Kovala ei usko kvartaalitalouteen vaan vuosien kovaan työhön. Lähitulevaisuudessa työnteon tapoja muuttavat megatrendit turvallisuus ja digitaalisuus. Turvallisuuslupaus täytyy lunastaa joka päivä. Kovala toivoo, että ruokakulttuurissamme arvostettaisiin paikallisia perinteitä niin paljon, että niistä kehittyisi myös uusia innovaatioita, joita tarjottaisiin ylpeänä matkailijoille ja vietäisiin maailmalle.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.