PRO finalisti

Heidi Sovelius

YES YES YES, NoHo Partners, Helsinki

Vuoromestari Heidi Sovelius on perehtynyt vegebuumiin viimeiset kaksi vuotta: Yes Yes Yesin keittiö on aallon harjalla, mitä tulee oivaltavaan kasvisruokaan. Keittiössä myös pyritään hyödyntämään raaka-aineet sataprosenttisesti; punajuuresta leikataan halutun mallista, jäljelle jäävistä osista puristetaan mehua ja loppu osa kuivatetaan ja käytetään jauheena. Päivittäin kasvisten kuorista ja hukkapaloista keitetään lientä. Ruokalistasuunnittelussa otetaan huomioon sesonkien muutokset. Itseään Sovelius kuvailee muun muassa näin: ”Olen tarkka, mutta en pikkutarkka. Pidän järjestyksestä ja tekemisestä. Siistissä keittiössä syntyy paras lopputulos, se inspiroi ja kuvastaa myöskin ylpeyttä ammatistani.”

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.