PRO finalisti

Hilkka Lahtinen-Ojala

F&B Manager, Scandic Helsinki Aviacongress & Scandic Helsinki Aviapolis, Vantaa

Lahtinen-Ojalan monipolviselle uralle mahtuu lentokenttää ja laivaa mutta myös Michelin-ravintola ja useampi vuosi kokouspalveluissa. Nyt hän johtaa kahden ympäri vuorokauden aktiivisen hotellin ravintola- ja kokoustoimintaa. Lahtinen-Ojala luonnehtii työtään ennen kaikkea tiimin onnistumisen mahdollistamiseksi. Hänelle tärkeintä työssä ovat ihmiset, niin työntekijät kuin asiakkaat, ja hän kuvaileekin olevansa ihmisläheinen johtaja.

 ”Uskon, että kun pidän tiimistäni huolen, he huolehtivat asiakkaista. Kannustan aina uusiin ideoihin ja yrittämään. Virheiden pelko tappaa luovuuden, minun kanssani on turvallista kokeilla kaikkea. Parasta työssäni on saada ihmiset ympärilläni loistamaan! Tiimi näyttää vahvuutensa vasta vaikeissa paikoissa.”

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.