PRO finalisti

Ilkka Isotalo

Ravintola C, Armas C’atering, Arthouse Cafe Kehräsaari, Tampere

Ravintola C:n toimintatapana on vastuullisuus. Ravintolan käyttää biodynaamisia, luomu- ja villejä raaka-aineita, tyypillisesti 50 kilometrin säteeltä ravintolasta. Kaikki vastuullisuuden osa-alueet otetaan 12 vuotta jatkuneessa toiminnassa itsestään selvästi huomioon, pääpaino on kuitenkin ihmisessä: C haluaa auttaa paikallistalouden ylläpidossa ja kannustaa pientuottajia käyttämällä heidän tuotteitaan ja palveluitaan kaikessa toiminnassaan. Myös henkilökunnan ja yrittäjien hyvinvointi ja kannustaminen terveellisyyteen ovat Ravintola C:lle tärkeitä asioita. Toisaalta kaikessa pyritään miettimään hankinnan tarpeellisuutta. Laitehankinnoissa tavoitellaan työn helpottamista ja kuormittamisen vähentämistä. Keittiön tärkein energiansäästömuoto on laitteiden puhtaanapito, joka samalla tukee niiden kestävyyttä ja säästää hankintakuluissa. Vastuullisiin toimintatapoihin on sitoutunut koko henkilökunta, ja ne ovat kaikille itsestäänselvyys.   ”Todellinen vastuullisuus lähtee ihmisestä. Vastuullisuutta on huomioida ihmiset ympärillä. Lapset, työkaverit, yhtiökumppanit, yhteistyökumppanit. Tärkeimpänä yrittäjänkin pitäisi muistaa oman itsensä hyvinvointi. Kuka ottaisi vastuun työnarkomaanista?”

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.