PRO finalisti

Jarmo Sultsi

Varuskuntaravintola Sahara, Leijona Catering, Helsinki

Vuoropäällikkö Jarmo Sultsilla on 20 vuoden kokemus suurtalouskeittiöistä. Nykyisin hänen toimenkuvaansa kuuluu suurkeittiön päivittäinen työnohjaus, tukkutilaukset sekä  edustusruokien suunnittelu ja toteutus. Työssä kiehtoo monipuolisuus ja loistava työyhteisö – yhdellä viikolla kokataan metsässä kertausharjoituksissa, toisella viikolla järjestetään 1 200 hengen possujuhla varusmiehille ja seuraavalla edustusillallista pienelle upseerijoukolle. Trendeistä vegaanisuus ja ilmastoystävällisyys ohjaavat vahvimmin myös Sultsin työtä, ja hän toivookin, että suomalaiset oppisivat käyttämään rohkeammin omia hyviä raaka-aineitaan kuten juureksia ja kalaa. Sultsin nimikkojuoma on Gin & tonic, raikas mutta vahva.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.