Vuoropäällikkö Jarmo Sultsilla on 20 vuoden kokemus suurtalouskeittiöistä. Nykyisin hänen toimenkuvaansa kuuluu suurkeittiön päivittäinen työnohjaus, tukkutilaukset sekä edustusruokien suunnittelu ja toteutus. Työssä kiehtoo monipuolisuus ja loistava työyhteisö – yhdellä viikolla kokataan metsässä kertausharjoituksissa, toisella viikolla järjestetään 1 200 hengen possujuhla varusmiehille ja seuraavalla edustusillallista pienelle upseerijoukolle. Trendeistä vegaanisuus ja ilmastoystävällisyys ohjaavat vahvimmin myös Sultsin työtä, ja hän toivookin, että suomalaiset oppisivat käyttämään rohkeammin omia hyviä raaka-aineitaan kuten juureksia ja kalaa. Sultsin nimikkojuoma on Gin & tonic, raikas mutta vahva.
PRO finalisti

Jarmo Sultsi
Varuskuntaravintola Sahara, Leijona Catering, Helsinki
Jaa finalisti ystävillesi
Kommentointi on päättynyt.
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!