PRO finalisti

Jetro Luumi

Ravintola Huoltamo (Yle), Palmia, Helsinki

Keittiöpäällikkö Jetro Luumi on ruoasta pikkupojan lailla innostuva tiimipelaaja. Esimiehenä hän osaa hyödyntää tiimin vahvuuksia ja ottaa huomioon erilaiset kokemukset ja kulttuuritaustat. Vahvan kotimaisen toimijan Palmian palveluksessa, asiakkainaan yleläiset, Luumi uskoo ihmisten tietoisuuden ympäristöasioista laajenevan kattamaan muun muassa eettiset hankinnat. Kysymykseen mikä raaka-aine kuvastaa sinua, Luumi sanoo olevansa kuin chili-kinuskia: makee tyyppi, josta löytyy potkua ja sähäkkyyttä kun tilanne sitä vaatii.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Nyt on aikasi vaikuttaa. Kannusta, kommentoi ja perustele, miksi oman suosikkisi tulisi saada haluttu PRO-tunnustuspalkinto! Finalistin ammattitaito, asenne, esikuvallisuus ja saadut perustelut ratkaisevat - mitä Sinä osaat kertoa vielä ehdokkaasta tuomaristolle? Kommentoi ja kannusta viimeistään 15.12.2019.