PRO finalisti

Jonathan Slotte

Keittiömestari/kokki, Palace Restaurant, Helsinki

Palacen keittiötiimiin ravintolan avaamisesta vuodesta 2017 lähtien kuulunut Slotte kantaa esimiehenä vastuun serviisin sujumisesta. Hän osallistuu koko prosessin toteuttamiseen ideasta tarjoiluvalmiiksi annoksiksi. Usein Slotten paikka on siellä, missä tarvitaan eniten apua. Hänet pitää käynnissä intohimo ruuanlaittoon ja elämyksien luomiseen. Tärkeintä työssä on hyvä fiilis - kun työ sujuu, siitä voi olla ylpeä ja iloinen. Slotte tuntee vetoa myös kilpailemiseen, ja haaveissa siintelee oma ravintola. Palacessa hän on mukana sustainability plan -työryhmässä, joka edistää ravintolan kestävää kehitystä. Hän haluaa alan olevan tulevaisuudessa kestävämpi.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.