PRO finalisti

Joni Bitter

Ravintolapäällikkö, Bar Loose, Helsinki

Parinkymmenen vuoden kokemuksella yhtä Helsingin koko ajan harvenevista keikkapaikoista luotsaava Bitter kuvailee rooliaan tapahtumaravintolan päällikkönä liimaksi, joka sitoo ravintolapalvelut ja keikka- ja klubituotannon koherentiksi kudelmaksi. Hän elää kuitenkin vahvasti kiinni arjessa ja näyttää omalla esimerkillään, miten hommat hoidetaan. Tärkeimpänä tehtävänään hän pitää henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimista. Asiakaspalvelussa Bitter menestyy kolmella opilla: nopeus, kohteliaisuus ja sujuvuus on aina hänen juttunsa, myös kolmelta aamuyöstä. Hän on ravintolapäällikkönä rehellinen duunari, live- ja klubikentän intohimoinen ideanikkari.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.