Keminmaassa viisi vuotta sitten kokin uransa aloittanut Holm kierteli pohjoisen ravintoloita, kunnes pääsi heinäkuussa 2020 Rovaniemelle avaamaan nykyistä työpaikkaansa. Hänestä tuli kovan työskentelyn ja intohimon seurauksena keittiön vuoropäällikkö, joka kantaa vastuun kaikesta omassa vuorossaan. Parasta hänestä on saada tehdä rakkaudella ruokaa, olla luova, omanlainen, kekseliäs ja voida kehittyä jatkuvasti.
”Olisin hyvä valinta PRO-voittajaksi, koska pyrin koko ajan olemaan paras versio itsestäni. Teen työtä intohimolla. Olen innovatiivinen, sosiaalinen, kokeilunhaluinen ja utelias – pieni pilke silmäkulmassa. Haluan oppia, kehittyä ja kehittää. Olen saanut lyhyessä ajassa paljon vastuuta, edennyt urallani ja ehtinyt nähdä ravintola-alan monta eri puolta.”
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!