Juha Rissanen on vuonna 2005 perustamansa Suklaa Täplän tuotekehittäjä, jonka hyppysistä on lähtenyt muun muassa ikoninen HIFK-kiekkoleivos. Työn alla on Premium-suklaatuotesarja vientiin vuodelle 2021. Pitkän uran kokkina tehnyt Rissanen oli Suomen kokkimaajoukkueessa 2003 - 2008, josta viimeiset vuoden joukkueen kapteeni. Rissanen on kutsumusammatissaan ja nauttii uusien makuyhdistelmien kehittämisestä. Parasta työssä on jatkuva oppiminen ja oivaltaminen. Yksi Suklaa Täplän menestyneimpiä luomuksia on Arctic Blue Gin -praliini, joka sai vastikään jaetun pronssisijan Scandinavian Chocolate Awardsissa. Rissanen on ylpeä siitä, miten korkea-arvoiset vieraat ympäri maailman ovat ottaneet vastaan hänen kehittämänsä tuotteet. Yrityksen kehittymistä vastuullisuudessa auttaa lähitulevaisuudessa käyttöön otettava laatusertifikaatti FSSC22000:n versio 5, johon kuuluu jatkuvan kehityksen lähestymistapa.
PRO finalisti

Juha Rissanen
Suklaa Täplä, Helsinki
Jaa finalisti ystävillesi
Kommentointi on päättynyt.
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!