PRO finalisti

Juhana Paturi

Tampere-talo, Tampere

Keittiöpäällikkö Juhana Paturi kantaa kokonaisvastuuta Tampere-talon ravintoloiden keittiötoiminnoista. Hän miettii kaikissa valinnoissaan niiden vaikutusta ympäristölle, sillähän tuntee toimintaympäristön ja osaa valita vastuulliset tavat toimia ja tuottaa palveluita. Pitkäjänteinen aktiivinen työ Tampere-talon vastuullisuusohjelman parissa on alkanut jo vuonna 2001, eli Paturi on aidosti vastuullisen ruokatuotannon ja ympäristövastuullisen ruokakulttuurin pioneereja Suomessa. Paturi on antanut kasvot vastuulliselle ravintolatoiminnalle, ja intohimoinen suhtautuminen vastuullisuuteen on tarttunut kollegoihin ja näkyy monin tavoin asiakkaille. Käytössä on muun muassa ionisoitu vesi, kattopuutarhan yrtit ja oman talon mehiläisten hunaja.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!