PRO finalisti

Jukka Jalava

Helsinki-Vantaan lentokenttä, SSP Finland, Vantaa

Keittiömestari Jukka Jalavalla on yli 30 vuoden kokemus lentomatkustajien palvelusta. Työ on monipuolista, ja sen myötä tutuksi on tullut kaikki turistiluokasta valtiovieraisiin. Hänen vastuullaan on ruokatuote henkilöstöravintolassa, kongressitiloissa, vip-palvelussa ja kahviloissa sekä varastologistiikka. Vastuullisuus toteutuu työssä käytännön tasolla: raaka-aineet käytetään hävikkiä minimoiden, ja hävikkiä seurataan tarkasti. Myös yhteistyökumppani- ja raaka-ainevalinnoissa kiinnitetään huomiota vastuullisuuteen. Jalava on kuin laadukas punaviini: paranee vanhetessaan.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.