PRO finalisti

Jukka Kyllönen

Pöllöwaari ja Verso, Jyväskylä

Jo vuonna 2001 Pöllöwaarissa aloittanut keittiöpäällikkö Jukka Kyllönen vastaa nykyään Yöpuu Yhtiön kahden hotellin, Verson ja Yöpuun, ravintoloiden keittiötoiminnoista ja ruokatuotteesta. Kolmen vuosikymmenen keittiötyön jälkeenkin Kyllönen sanoo, että parasta työssä on jatkuva kehitys ja uusien asioiden oppiminen. Konkreettisen päivityksen osaamiseen toi restonomin tutkinto vuonna 2017. Kyllönen haluaa kaikin tavoin edistää keskisuomalaista ruokakulttuuria. Päivätyönsä lisäksi hän vaalii ruokakulttuuria Keski-Suomen Keittiömestarit ry:ssä ja Chaîne de Rotisseurs’in Jyväskylän voutikunnassa. Kyllönen toivoo, että ravintolassa syömisestä tulisi olennainen osa arkea.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!