PRO finalisti

Justine Caoibes ja Paul Tello

Ravintolat Pobre ja Paisano, Helsinki

Justine Caoibes ja Paul Tello testasivat Pobren makuja ravintolapäivässä, kunnes rohkaistuivat perustamaan oman ravintolan vuonna 2017. Kymmenen vuotta sen jälkeen, kun Paul Tello tuli Filippiineiltä Suomeen töihin, hän pyörittää liikekumppaninsa Justine Caoibesin kanssa Helsingin keskustassa kahta ravintolaa, Pobren lisäksi Paisanoa, sekä cateringia. Kaikkea kannattelee intohimo ruokaan ja kokin työhön, joka näkyy lautasella. Caoibes ja Tello luottavat Suomessa ainutlaatuiseen moderniin filippiiniläiskeittiöön, jonka maut syntyvät Tellon hyppysissä. Hän myös varmistaa, että tarjolla on aina huippulaatuisia elämyksiä. Miesten tavoitteena on valloittaa yhä uusien herkuttelijoiden vatsoja filippiiniläisellä ruoalla. Se osuu helsinkiläisten makuun päätellen siitä, miten ravintoloihin jonotetaan.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Nyt on aikasi vaikuttaa. Kannusta, kommentoi ja perustele, miksi oman suosikkisi tulisi saada haluttu PRO-tunnustuspalkinto! Finalistin ammattitaito, asenne, esikuvallisuus ja saadut perustelut ratkaisevat - mitä Sinä osaat kertoa vielä ehdokkaasta tuomaristolle? Kommentoi ja kannusta viimeistään 15.12.2019.