PRO finalisti

Katja Rastas ja Arto Rastas

Helsingin Kulinaarinen Instituutti, Ravintola Periscope, Dining 26 by Arto Rastas, Ravintola Villa Hakkari, Ravintola Penelope, Hella & Huone deli, Arto Rastas catering, Helsinki/Tampere

Nuoret, innovatiiviset ja rohkeat yrittäjät Katja ja Arto Rastas pyörittävät yritysrypästä, johon kuuluu useita ravintoloita, Ravintola Periscope, Dining 26 by Arto Rastas, Ravintola Villa Hakkari, Ravintola Penélope, Hella & Huone Deli sekä Helsingin Kulinaarinen Instituutti ja Arto Rastas Catering. Jatkuvasta laajentumisesta huolimatta yrittäjät ovat läsnä työntekijöidensä arjessa – alaisena tuntee olevansa kuin perheenjäsen. Pariskunta on ollut mukana yritystoiminnassa vuodesta 2004 lähtien ja pyörittää nyt 3,35 miljoonan euron liikevaihtoa. Eritoten Tampereen kulinaarista karttaa kehittänyt pariskunta on tänä syksynä uuden edessä, kun Penélope avautuu Helsingissä. Yrittäjille tärkeintä on, että heidän työllään on merkitys ja se tuottaa mielihyvää niin asiakkaille kuin työntekijöillekin.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!