PRO finalisti

Katrina Laitinen

BasBas, Helsinki

Katrina Laitinen on työskennellyt Baskeri & Basson sommelierina sen avaamisesta lähtien. Hän kantaa vastuun ravintolan juomatuotteesta, mutta kokee tärkeäksi olla myös aina paikalla ja mukana serviisissä. Tärkeitä asioita työssä ovat asiakaspalvelu ja viinit, mutta kaikkein tärkeimmäksi Laitinen kokee työpaikan yhteisöllisyyden, hyvän yhteishengen ja ammattitaitoiset työkaverit, joiden kanssa puhalletaan yhteen hiileen asiakastyytyväisyyden saavuttamiseksi. Laitinen nauttii työstään BasBasissa, jota voi hyvällä syyllä kutsua suunnannäyttäjäksi suomalaisessa ravintolakulttuurissa. BasBas on toiminut merkittävänä airuena alkuviinien rantautuessa Suomeen.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.