33-vuotias Mustonen on kiertänyt maailman keittiöitä hengästyttävään tahtiin. Hän on päätynyt Nizzaan Helsingin, Lontoon, New Yorkin, Kööpenhaminan ja Tukholman tähtiravintoloiden kautta. Pure & V:ssä parasta on ainutlaatuisten Nordic-ruokaelämysten luominen. Mustonen luo menun ja pitää yllä päivittäistä laatua suoraan tuottajilta tai torilta noudettujen raaka-aineiden varassa. Vastuullisen ruuanlaiton ohessa Mustonen pitää tärkeimpänä muiden inspiroimista.
”Haluan tehdä kunniaa suomalaiselle ravintolakulttuurille ja saada sille huomiota myös kansainvälisesti. PRO-voittajana saisin ääneni kuulumaan paremmin ja voisin olla esimerkkinä muille. Paras palaute on, kun vieras palaa uudelleen syömään pitkänkin välimatkan päästä. Kokkina pyrin olemaan trendien edellä.”
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!