PRO finalisti

Kim Palhus

Ketjun keittiöpäällikkö, Food & Events tapahtumaravintolat, Restel, Helsinki

Palhusin monipolvinen ura on edennyt hellan äärestä ravintolatoimenpäälliköksi ja ketjun tuotekehittäjäksi. Hän vastaa Restelin erityyppisten ravintoloiden ruokalistasuunnittelusta ja tuotekehityksestä, tiivistettynä raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi. Uralla on lukuisia kohokohtia, joista on jäänyt elämään tarina tai tuote, muun muassa kapellimestari Leif Segerstamille 30 vuotta sitten Strasbourgissa tarjoiltu illallinen, jonka jälkiruoka Sointu elää edelleen Musiikkitalon flyygelin mallisena nimikkoleivoksena. Suomi 100 -menun suunnittelu vuonna 2017 lukeutuu myös Palhusin uran huippukohtiin. Yhtä lailla tärkeää on onnistuminen jokapäiväisessä sparraamisessa 23 eri toimipisteen huipputiimien kanssa.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.