PRO finalisti

Laura Apukka ja Janek Bjurström

Espan Sokeri, Pompier, Helsinki

Laura Apukan ja Janek Bjurströmin Espan Sokeri pyörittää kahta ravintolaa Helsingin keskustassa. Janek Bjurström aloitti vuonna 2013 Postresin vetäjänä ja teki seuraavana vuonna tervehdyttävän päätöksen luopua Michelin-tähdestä ja konseptista uuden, arkisemman Pompier Espan eduksi. Lounasravintola Pompier Albertinkatu on paikallinen vetonaula: muikut houkuttelevat joka torstai 500 lounastajaa. Yrittäjille on ensisijaisen tärkeää satsata henkilökunnan hyvinvointiin: ”Toivoisimme ravintola-alalle lisää vetovoimaa, ja toivomme voivamme olla esimerkkinä hyvästä ja inhimillisestä työnantajasta.” Onnistuminen näkyy työntekijöiden pysyvyytenä.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Nyt on aikasi vaikuttaa. Kannusta, kommentoi ja perustele, miksi oman suosikkisi tulisi saada haluttu PRO-tunnustuspalkinto! Finalistin ammattitaito, asenne, esikuvallisuus ja saadut perustelut ratkaisevat - mitä Sinä osaat kertoa vielä ehdokkaasta tuomaristolle? Kommentoi ja kannusta viimeistään 15.12.2019.