PRO finalisti

Laura Apukka ja Janek Bjurström

Espan Sokeri, Pompier, Helsinki

Laura Apukan ja Janek Bjurströmin Espan Sokeri pyörittää kahta ravintolaa Helsingin keskustassa. Janek Bjurström aloitti vuonna 2013 Postresin vetäjänä ja teki seuraavana vuonna tervehdyttävän päätöksen luopua Michelin-tähdestä ja konseptista uuden, arkisemman Pompier Espan eduksi. Lounasravintola Pompier Albertinkatu on paikallinen vetonaula: muikut houkuttelevat joka torstai 500 lounastajaa. Yrittäjille on ensisijaisen tärkeää satsata henkilökunnan hyvinvointiin: ”Toivoisimme ravintola-alalle lisää vetovoimaa, ja toivomme voivamme olla esimerkkinä hyvästä ja inhimillisestä työnantajasta.” Onnistuminen näkyy työntekijöiden pysyvyytenä.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.