Siipiweikot juhlii 30-vuotista taivaltaan 2023. Pekka Yli-Houhalan perustamaa yritystä luotsaa nyt hänen tyttärensä. Perheyrityksen liikevaihto on kivunnut 7 miljoonaan euroon, ja työntekijöitä on noin 50. Toiminta perustuu kanansiipiin ja siipikastikkeisiin, joihin isä Yli-Houhala ihastui USA:ssa. Siipiweikot-ravintoloita on kuusi, ja määrä on kasvussa. Kaupan ja ravintolan yhdistyminen sai lisäpotkua koronasta; Siipiweikot Mini -ravintolat Prismojen sisällä ovat osa kehitystä.
”Olemme perheyritys ja meille on tärkeää, että se näkyy kaikessa toiminnassamme. Hyvinvoiva henkilöstö on tärkein tavoitteemme. Koemme intohimoa levittää siipien ilosanomaa ympäri Suomen ja Euroopan. Paras palaute tulee vakioasiakkailta, joista moni käy meillä siivillä jo kolmannessa sukupolvessa.”
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!