Lounasruokalan kokin työnkuva on monipuolinen: Peippo valmistaa ruokaa ja auttaa kassalla ja muissa tehtävissä. Raaka-ainetilauksista huolehtiminen, omavalvonta ja ruokalistasuunnittelu kuuluvat myös työhön. Avokeittiössä pääsee kohtaamaan asiakkaat ja saa suoraa palautetta. Tavoite on aina maukas lounas, ja erityisruokavalion saa vaikka yksi asiakas. Iso osa Peipon onnistunutta työpäivää on toimiva työympäristö ja työkaverit.
”Olen helposti lähestyttävä, tulen hyvin toimeen niin nuorten kuin aikuisten kanssa. Olen tarkka, vastuuntuntoinen, joustava ja toiset huomioonottava. Kannustan ja välitän taitoni ja tietoni nuorille. Osaan tehdä nopeasti päätöksiä ja hoitaa hommat, jos suunnitelmat muuttuvat lennossa.”
PRO finalisti

Mari Peippo
Kokki, Ruokakello, Unica, Turku
Jaa finalisti ystävillesi
Kommentointi on päättynyt.
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!