PRO finalisti

Mari Seppälä

Scandic Julia, Turku

Sous chef Mari Seppälälle tärkeintä työssä ovat tyytyväiset ja onnelliset asiakkaat. Seppälä rakastaa tiimityötä ja hoitaa oman osansa kaikilla hotelli-ravintolan osa-alueilla niin hyvin kuin mahdollista. Itseään hän kuvailee korianteriksi - osa tykkää paljon ja osa ei välitä, jakaa mielipiteitä. Julialla on Jousenmerkki, joka kertoo toiminnan vastuullisuudesta, ja Seppälä pitää sitä tärkeänä: ”Se kertoo, että otamme toiminnassamme ympäristön huomioon.” Suomalaisen ruokakulttuurin hän soisi kehittyvän raaka-aineita ja tuottajia arvostavaksi, pois mässäilystä ja ahnehtimisesta.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.