PRO finalisti

Markku Valkamo

Trattoria Sogno, Helsinki

Markku Valkamolla on liki 30 vuoden kokemus ravintolanjohtajana ja ravintolapäällikkönä. Trattoria Sognossa parasta on ”ikuinen härdelli” ja sen myötä onnistuneet asiakaskohtaamiset. Esimiehenä hän pitää aina mielessä hyvän työyhteisön edellytykset. Se on tärkeää myös, jotta saadaan kannattavaa liiketoimintaa. Valkamo toivoo, että aidon ruoan, palvelun ja käsityöläisyyden arvostus nousee. Hän vertaa itseään Calvadosiin: sopivan pyöreä, hyvä puraisu. 

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Nyt on aikasi vaikuttaa. Kannusta, kommentoi ja perustele, miksi oman suosikkisi tulisi saada haluttu PRO-tunnustuspalkinto! Finalistin ammattitaito, asenne, esikuvallisuus ja saadut perustelut ratkaisevat - mitä Sinä osaat kertoa vielä ehdokkaasta tuomaristolle? Kommentoi ja kannusta viimeistään 15.12.2019.