PRO finalisti

Merlin Kimmel

Antell KV1, Vantaa

Merlin Kimmel on työskennnellyt Antellilla vuodesta 2011 lähtien. Kokkia ilahduttaa, että hän pääsee mukaan lounasravintolan ruokalistasuunnitteluun, ja listalle on noussut myös hänen nimikkoannoksensa, ylikypsä possu à la Merlin. Suunnittelu on tärkeää myös siksi, että hyvästä suunnittelusta alkaa hävikin vähentäminen. Työnantajaansa Antellia hän kiittää vastuullisesta toiminnasta: yritys kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän, kehittää toimintatapojaan ja tekee ympäristöystävällisiä valintoja. Työyhteisö on turvallinen ja terveellinen. ”Meillä on kiva käydä töissä.” Itseään Kimmel vertaa Sweet and chili -kasviksiin: hän on värikäs, makea, rapsakka, ja pieni jälkipotkukin löytyy.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Nyt on aikasi vaikuttaa. Kannusta, kommentoi ja perustele, miksi oman suosikkisi tulisi saada haluttu PRO-tunnustuspalkinto! Finalistin ammattitaito, asenne, esikuvallisuus ja saadut perustelut ratkaisevat - mitä Sinä osaat kertoa vielä ehdokkaasta tuomaristolle? Kommentoi ja kannusta viimeistään 15.12.2019.