PRO finalisti

Mervi Korhonen

Ravintola Savoy, Financier Group, Helsinki

Mervi Korhonen on kuulunut Savoyhin vuodesta 2006 lähtien. Hänelle parasta tarjoilijan työssä on se tunne, kun tietää, että kohta on kaikilla kiire ja serviisi etenee hallitusti. Henkilökunta suorastaan syttyy ja keskittyminen on käsin kosketeltavaa. Mieleenpainuvimpana kokemuksenaan hän kertoo tarinan espanjalaisista lounasvieraista, joille räätälöitiin toiveiden mukaan tattikeitto. Korhonen tarjoili sen valkoiset hansikkaat kädessä kannusta lautasille valuttaen ja viimeisteli elämyksen höyläämällä keiton päälle pari siivua tryffeliä. Mielihyvä oli käsin kosketeltavaa, Korhonen kuvailee, ja kertoo nauttivansa siitä, että voi tehdä huippujuttuja arjen keskellä, huipputyöpaikassa. Lähes 40 vuoden kokemuksella Korhonen arvostaa herkkää reagointia muutostarpeisiin, esimerkkinä vaikkapa klassikoiden päivittäminen tähän päivään.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.