PRO finalisti

Mikko Kemppainen 

Gumbölen kartano, Espoo Catering, Espoo

Mikko Kemppainen toimii keittiömestarina Espoo Cateringin edustuspalveluissa ja kantaa päävastuun Espoon kaupunginjohtajan virka-asunnon Gumbölen kartanon edustustarjoiluista. Parasta Kemppaisen työssä on sen monipuolisuus ja mahdollisuus toteuttaa gastronomista diplomatiaa. Hän uskoo, että ”maistuva käyntikortti” Espoosta jää kansainvälisille vieraille mieleen uniikin kokemuksen vuoksi. Kemppainen on kiitollinen Patrick Karlssonille, joka kouli hänet kisällistä mestariksi Suomen vanhimmassa majatalossa, Fiskarsin Wärdshusissa. Tulevaisuuden trendeistä keittiömestarin työhön vaikuttaa isosti take away -ruokailun jääminen pysyväksi ilmiöksi. Kun etätyöstä tulee yhä useammille arkea, boxilounaat yleistyvät ja niihin pitää satsata. Vapaa-ajallaan Kemppainen on aktiivinen keittiömestariyhdistystoiminnassa. Hän on sekä Etelä-Suomen keittiömestariyhdistyksen hallituksessa että Suomen keittiömestarit ry:n hallituksessa.   

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.