Kummala on löytänyt paikkansa turkulaisesta viinibaarista, jossa hänen tärkein tehtävänsä on varmistaa asiakkaiden viihtyvyys ja erittäin laajan viinilistan hallinnointi. Kummala rakastaa keskusteluja viinistä innostuneiden asiakkaiden kanssa. Hän pyrkii jatkuvasti kehittämään viiniosaamistaan opiskelemalla ja viinejä maistelemalla. Ravintolapäällikkönä hän myös perehdyttää henkilökuntaa listalla korostuvien alkuviinien ja luomu- ja vegaanisten viinien saloihin.
”Vaihdoin tehdastyön ihmisiä vilisevään ravintolaan ystävän rohkaisusta. Olen saanut palautetta, että valitsin minulle sopivan alan. Se on kasvattanut minua ihmisenä. Käänteentekevä hetki oli myös päätyminen viinien maailmaan. Toivon että suomalaiset kävisivät ravintolassa myös arkisin, ei vain juhlatarkoituksessa.”
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!