PRO finalisti

Mikko Vuoroksa

Keittiöpäällikkö, Story Restaurants, Helsinki

Vuoroksa luotsaa parinkymmenen vuoden kokemuksella Helsingin ravintoloista nykyisin Story-ravintoloiden keittiöitä. Hän on vahvasti sitoutunut niin alaan ja sen kehittämiseen kuin yrityksen henkilöstöönkin. Hän rikkoo tarpeen tullen kalkkeumia totuttujen tapojen ympäriltä, aivan kuten Storyn yrityskulttuuriin kuuluu. Vuoroksan kaikessa työssä on perustavanlaatuisena pohjavireenä kestävä kehitys ja vastuullisuus: kaikkien päätösten pitää kestää päivänvalo vastuullisuuden näkökulmasta. Tärkeä osa-alue on henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen; nyt on aika kehittää työntekijäkokemusta.  

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.