PRO finalisti

Milla Westerlund

Campus Food Market, ISS Palvelut, Helsinki

Apulaisravintolapäällikkö Milla Westerlund palvelee päivittäin 2 000 lounastajaa Nordean pääkonttorilla. Westerlund kuvailee työpaikan ilmapiiriä rakentavaksi, ja tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaan kuin oman henkilökunnan kanssa on toteutettu muun muassa kokonaan uusi ravintolamaailma. Osana uudistusta Westerlund kehitti Chef’s Table -konseptin, joka toimii palautekanavana: muutama asiakas saa kutsun lounaalle ravintolavastaavien kanssa ja samalla voidaan käsitellä kehitysideoita. Konsepti on jo levinnyt eri ISS-maihin. Westerlundin sielunjuoma on hyvä Barolo: ”Olen kehittynyt, laadukas ja täyteläinen. Tietää mitä saa.”

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Nyt on aikasi vaikuttaa. Kannusta, kommentoi ja perustele, miksi oman suosikkisi tulisi saada haluttu PRO-tunnustuspalkinto! Finalistin ammattitaito, asenne, esikuvallisuus ja saadut perustelut ratkaisevat - mitä Sinä osaat kertoa vielä ehdokkaasta tuomaristolle? Kommentoi ja kannusta viimeistään 15.12.2019.