Mission Positive Handprint -hankkeen tavoitteena on edistää ympäristö- ja vastuullisuusteemoja ravitsemisalalla sekä nostaa vastuullisesti toimivia ravintoloita kuluttajien tietoisuuteen. Kyseessä on ESR-hanke, jonka toteuttajia ovat Laurea-, Savonia- ja Jyväskylän ammattikorkeakoulut. Mukana on 30 pilottiravintolaa kolmesta maakunnasta, mutta hankkeen tulokset ja siinä syntyneet toimintamallit jaetaan kaikille halukkaille.
”Ravintolat valitsevat itse teemat, joihin keskittyvät. Tavoittelemme kansallista kattavuutta ravintola-alalla, ja hanke on tavoittanut kuukausittain tuhansia ihmisiä eri kanavissa. Otamme huomioon sosiaalisen, ekologisen ja taloudellisen näkökulman – kaikessa ravintoloiden ja asiakkaiden positiivista kädenjälkeä kasvattaen.”
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!