Alpaslanin ura ravintolassa ulottuu lapsuusvuosiin, jolloin hän auttoi isänsä vuonna 1980 Lontoossa avaamassa ravintolassa. Hän on ollut koko työikänsä pitkissä palvelussuhteissa ensin Englannissa, vuodesta 2008 lähtien Suomessa. Hän pitää itseään myyntihenkisenä ja erittäin taitavana täyttämään asiakkaan toiveet. Työyhteisössä Alpaslanin rooli on mentoroiva. Hän on tukipylväs nuoremmille kollegoilleen ja pyrkii inspiroimaan muita ympärillään.
”Blakes Hotelin ravintolassa kävi illallisella henkilö, joka osoittautui myöhemmin Jeremy Clarksoniksi. Olin uusi tarjoilija siihen aikaan, mutta hän antoi minulle 10/10 palvelusta ja arvioi ravintolamme muutenkin hyvin Timesissa. Tämä arvio auttoi minua etenemään pikavauhtia tarjoilijasta apulaisravintolapäälliköksi.”
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!